Seuramappi

Rauman Poikasoittokunnan Tuki ry. on ottanut käyttöönsä Seuramappi -ohjelman. Muutamilla raumalaisilla yhdistyksillä Seuramappi on jo käytössä, joten systeemi on tuttu joillekin soittajille ja vanhemmille.

Seuramappi on verkossa toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, joka hallitsee seuran tai yhdistyksen toiminnan. Seuramapin avulla voi ottaa vastaan ilmoittautumisia ja siirtää uusien jäsenten tiedot suoraan jäsenrekisteriin, viestittää eri harrastajaryhmille, laskuttaa jäsenmaksut, muut osallistumismaksut, tuotteet, yms. Kaikille näkyvän kalenterin avulla harrastajat ja ryhmät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Laskutuksen viitemaksutiedot päivittyvät automaattisesti myös jäsenen omalle kortille. Henkilö- ja ryhmäkohtaiset budjettiseurannat helpottavat rahastonhoitajan tehtäviä. Ohjelma mahdollistaa myös monipuoliset raportit kirjanpitoa varten.

Kirjautuminen Rauman Poikasoittokunnan Seuramappiin:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.seuramappi.fi/raumanpoikasoittokunta/  Linkki myös alla.
  2. Kirjaudu sisään saamillasi käyttäjätunnuksella sekä salasanalla. Jos sinulla ei ole tunnuksia voit pyytää niitä: poikasoittokunta@gmail.com
  3. Tarkista ja täytä jäsentietosi kaikkiin kenttiin, kiinnitä erityisesti huomiota sähköpostiosoitteeseen. Laita sähköpostiksi sellainen osoite jota seurataan, koska tiedotteet tulevat tässä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Alaikäisen kohdalla tähän voi laittaa huoltajan sähköpostiosoitteen. Täytä laskutussähköpostiosoitteen kohdalle osoite, jonne haluat laskujen lähetettävän. Huomaa myös huoltaja- ja perhejäsenrekisteritietosi. Järjestelmään kirjataan myös vuokrasoittimet sekä univormut.
  4. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla huomaa vaihtaa myös salasanasi.
  5. Täytettyäsi tiedot klikkaa Tallenna -painiketta.

Tulevaisuudessa voit kirjautua Seuramappiin ja päivittää henkilötietojasi sekä ilmoittautua eri tapahtumiin (soittoleirit, matkat tms.).

Voit ladata Seuramappi –apin myös omaan puhelimeesi.

 

Jatkossa kaikki Tuki ry:n lähettämät viestit ja laskut hoidetaan Seuramapin kautta. Omalla sivullasi näet myös kalenterin minne kirjataan kaikki tapahtumat.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: poikasoittokunta@gmail.com